top of page

Naast rover

Een dubbelrecensie op derecensie.nl van mijn boek en Rover gezocht :-)

"Er zijn twee leuke jeugdboeken verschenen bij uitgeverij Lemniscaat: De Laatste Reis Van De Ballerinus en Rover Gezocht. De schrijfster van het eerste boek, Arienne Bolt, stopte met lesgeven om haar grote droom na te streven, het schrijven van haar eerste boek. Het verhaal van De Laatste Reis Van De Ballerinus gaat over een troep dieren die vertoeft in een oude circustent. Als ontdekt wordt dat spreekstalmeester Benno van plan is de dieren aan de slager te verkopen, besluiten ze te vluchten met een schip.

Rover Gezocht is een kolderiek verhaal over een zoektocht naar een rover, geschreven door Udo Weigelt. Het speelt zich af in het rijk van koning Ignaz, waar de wachtmeester een verzetje zoekt en een echte rover op het eiland wil waarop hij jacht kan maken. Dan begint de zoektocht naar die echte rover. Beide boeken zijn fraai in kleur geïllustreerd, wat het nog aansprekender en leuker maakt voor kinderen om te lezen."

Recent
Archief
bottom of page