top of page

Kinderjury! Stemmen!


Behalve de Zaanse Kinderjury die een Zaanse prijs toekent aan debutanten, hebben we natuurlijk ook nog de landelijke kinderjury! Naar de prijs van 2017 dingen alle boeken mee die in 2016 geschreven zijn. Van al die boeken wordt een selectie gemaakt, van wel 100 boeken geloof ik, en de Ballerinus is erbij!

In Amsterdam op de Rozengracht zit de Kinderboekwinkel, en daar werkt een stagiaire die kan interviewen, filmen én monteren. Zij heeft van verschillende boeken met hun schrijvers korte filmpjes gemaakt. Ook van mij! Speciaal voor de gelegenheid had ik John meegenomen en ook een originele illustratie van Linde Faas.

Op de Facebookpagina van de Kinderboekwinkel (of via hun youtubekanaal) kun je alle filmpjes bekijken die Tingli heeft gemaakt. Klik hieronder voor het filmpje van de Ballerinus:

Nog een paar dagen om te stemmen! ;-)

Recent
Archief
bottom of page