top of page

11 juni Kinderboekenparade!

Ik geloof het zelf nog niet, al staat het echt in e-mails en in mijn agenda: De Ballerinus vaart mee in de Kinderboekenparade 2017! "Piraten, zeemeerminnen en avonturiers opgelet!" staat er op de website van het Kinderboekenmuseum. Eigenlijk moet daar nog bij: "Schippers, helden en dierenvrienden, ook even opletten alstublieft!" ;-)

Zondag 11 juni vindt het leukste kinderboekenfestival van Nederland weer plaats in en rond het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Dit jaar heeft het festival als thema ‘De zeven zeeën rond’ en staat het bol van avontuur en ontdekkingsreizen, van stoere zeebonken, vissen en mooie zeeprinsessen. Daarbij mocht de Ballerinus niet ontbreken volgens de organisatoren. Natuurlijk moet ik ze groot gelijk geven!

Het programma volgt nog maar ik weet al dat ik twee 'interactieve workshops' ga geven voor lezers in de leeftijd 6-9 jaar. Inclusief een quiz waarbij vanzelfsprekend prijzen kunnen worden gewonnen. Ook worden er boeken verkocht en gesigneerd. Neem je kapiteinspet, je verrekijker en je papegaai mee en ga op wereldreis met de Ballerinus!

Recent
Archief
bottom of page